Залужний пройшов ВЛК і його визнали непридатним — ЗМІ

Ексголовнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний взимку пройшов військово-лікарську комісію і був визнаний непридатним для служби в армії.

Про це пише ZN.UA з посиланням на джерела.

За даними видання, він ще у лютому написав рапорт про звільнення з військової служби, однак чи підписав вже його міністр оборони не відомо.

Зазначається, що після звільнення з посади Головнокомандувача Залужний був виведений у розпорядження міністра оборони. При цьому ні генералу, ні представникам його команди нібито не запропонували значимої військової посади чи можливості викладати у Національному університеті оборони.

За цих умов, генерал прийняв рішення звільнитися з військової служби, щоб мати можливість і право зайнятися іншою справою, пише ZN.UA.

Нагадаємо, 7 березня МЗС повідомило, що президент Володимир Зеленський погодив призначення Валерія Залужного послом України у Великій Британії і відповідний зипит передали у Лондон.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Так казав Залужний: найкращі цитати генерала