Занадто довго будували. Австралія забрала в росії землю під нове посольство

Австралія забрала в росії землю, на якій країна планувала звести нову будівлю для посольства, через дуже довгий процес.

Про це повідомляє News.com.au.

Управління національної столиці (NCA) заявило, що у росії є 20 днів, щоб звільнити ділянку в елітному районі в Ярралумлі. Відомство заявляє, що причиною є занадто довгий процес будівництва.

Росія отримала ділянку у 2008 році, а у 2011-му з'явилися дозволи на будівництво. Росіяни обіцяли завершити його за три роки, однак минуло більше 10-ти, а будівля все ще не готова.

«Цей квартал є преміальним місцем у центрі Канберри — недалеко від озера Берлі Гріффін і будівлі австралійського парламенту. Незавершені роботи погіршують загальну естетику, важливість і гідність території, відведеної для дипломатичних місій та іноземних представництв у національній столиці», — сказала виконавчий директор NCA Саллі Барнс.

Жінка зазначила, що замість нової будівлі посольства на виданій росії землі вже багато років розташований будівельний майданчик. Тому зараз ділянку очистять, а інші країни зможуть подати заявку на її використання.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Німеччині через санкції застрягли 10 російських літаків