Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho офіційно повертаються в Україну — МЗС

Бренди Inditex — Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home офіційно повертаються в Україну

Про це повідомили у пресслужбі МЗС.

«МЗС України офіційно підтверджує, що бренди однієї з найбільших у світі дистриб'юторських груп в індустрії моди Inditex — Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home — повертаються в Україну», — йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що на доручення президента з 2022 року ведуть системну роботу з усіма провідними міжнародними брендами, які залишили український ринок через вторгнення, аби ті відновили роботу в Україні.

Водночас коли саме бренди знову почнуть працювати в Україні не уточнюють. Додають, що відновлення роботи Inditex — наступний крок після повернення McDonald’s, H&M та інших компаній.

МЗС подякувало партнерам за підтримку і продовжує роботу з відновлення роботи міжнародного бізнесу в Україні та залучення нових компаній.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Бунтуй, кохай, права не віддавай!». Як українки розпочинали боротьбу за гендерну рівність