Заступник голови МВС влаштував скандал на блокпосту на Донеччині. Історія інциденту (відео)
Facebook / Олександр Гогілашвілі

Олександр Гогілашвілі, заступник міністра внутрішніх справ, влаштував скандал на одному з блокпостів у Донецькій області.

На відео, опублікованому каналом «Остання крапля», видно, що чоловіка зупинили правоохоронці, аби перевірити документи.

У відповідь Гогілашвілі почав скандалити та обурюватися, що силовики на блокпості не знали його в лице. Коли йому відповіли, що тепер будуть впізнавати, заступник міністра заявив: «Тепер і я тебе знаю, дружок. І для тебе це приємно не буде».

«Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, бл*, витрачати час та пояснювати тобі, що я заступник міністра!» — кричав Гогілашвілі.

Денис Монастирський, голова МВС, заявив, що через інцидент на блокпосту вже ініціював питання про проведення дисциплінарного провадження.

На цей період міністр пропонуватиме відсторонити Олександра Гогілашвілі від займаної посади. «Я особисто вивчу всі деталі того, що сталося і прийму відповідні управлінські рішення», — запевнив Монастирський.

А Гогілашвілі вже вибачився за свою «надмірну емоційність». Він заявив, що згоден з рішенням міністра почати дисциплінарне провадження та сприятиме його проведенню. На своїй посаді в МВС чоловік працює з 2019 року.

Гео Лерос опублікував відео, на якому чоловік, схожий на Сергія Лещенка, нюхає кокаїн. Хронологія скандалу