Заступник Кличка написав заяву на звільнення після розслідування журналістів

Заступник голови Київської міської державної адміністрації із самоврядних повноважень Володимир Прокопів написав заяву на звільнення після розслідування журналістів Bihus.Info. 

Про це він повідомив у Facebook.

Посадовець, зокрема, написав, що за час роботи в органах місцевого самоврядування й на державній службі він завжди був відкритим до журналістів, бо йому «нічого приховувати». 

«Я з повагою ставлюся до роботи правоохоронних органів та інших контролюючих державних служб. Тому, якщо останні будуть вбачати у моїх діях ознаки порушень, готовий і відкритий до перевірки», — додав він.

Він також підкреслив, що для нього важлива його репутація та чесне імʼя родини.

«За посаду заступника голови КМДА ніколи не тримався, тому написав заяву на звільнення на імʼя Київського міського голови», — додав він.

Нагадаємо, 14 жовтня журналісти Bihus.Info заявили, що родина Прокопіва має низку комерційної й житлової нерухомості, яка з'явилася вже у період роботи посадовця в Київраді та міській адміністрації. 

У другій частині розслідування журналісти зазначили, що друзі Прокопіва через приватні компанії отримали у власність щонайменше шість об'єктів нерухомості, які раніше належали місту.

У вівторок, 22 жовтня, мер столиці Віталій Кличко повідомляв, що відсторонив Володимира Прокопіва від виконання обов'язків заступника. 

«Я звертаюся до правоохоронних і антикорупційних органів перевірити факти, викладені журналістами-розслідувачами Bihus.Info щодо заступника голови КМДА Володимира Прокопіва», — написав Кличко.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Нацполіція почала службову перевірку голови Міграційної поліції після розслідування журналістів