Заступник Резнікова подав у відставку через скандал із закупівлями продуктів для ЗСУ

У вівторок, 24 січня, заступник міністра оборони України В’ячеслав Шаповалов подав у відставку. Його прохання вже підтримав голова міністерства Олексій Резніков.

Про це повідомляється на сайті міністерства оборони України.

У заяві йдеться, що В’ячеслав Шаповалов відповідав за тилове забезпечення ЗСУ, попросив звільнити його, щоб «не створювати загрози для стабільного забезпечення ЗСУ внаслідок кампанії звинувачень, пов’язаних з закупкою послуг харчування».

«Попри те, що озвучені звинувачення є необґрунтованими та безпідставними, заява В’ячеслава Шаповалова про звільнення є достойним вчинком в традиціях європейської та демократичної політики, демонстрація того, що інтереси оборони є вищими, ніж будь-які кабінети чи крісла», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше журналісти одного із видань опублікували власне розслідування про те, що Міноборони нібито закуповує продукти харчування для армії за завищеними цінами. 

23 січня міністр оборони Олексій Резніков також пояснив ситуацію довкола скандальних закупівель. За його словами журналісти нібито маніпулюють інформацією, а високу ціну на яйця у 17 грн за штуку міністр пояснив «технічною помилкою».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Кирило Тимошенко подав у відставку з посади заступника керівника Офісу президента