Завдяки хакерам кінотеатр у Бєлгороді анонсував фільми про суд над путіним і вбивства у Бучі (фото)

Після атаки хакерів на сайті бєлгородської мережі кінотеатрів «Победа» з'явилися анонси фільмів із спростування російських фейків про війну в Україні, а також про корупцію путіна та його поплічників. На це звернуло увагу російське видання «7х7».

Зокрема, у прокаті з'явились фільми-розслідування Олексія Навального Алексея Навального про дмитра медведєва «Він вам не Дімон» та про «Палац» Володимира Путіна.

Також пропонується подивитися програму программу Fake News журналістки Марії Борзунової із викриття фейків про російське вторгнення і фільм про масові вбивства у Бучі.

Крім того, анонсовано показ стрічки «Дитя темряви: перша жертва» з путіним у головній ролі. «Вже у вересні, у результаті військового перевороту, путіна арештують і у кайданах відправлять у Міжнародний трибунал. Який вирок чекає «російського Гітлера», чи чекає його «Вишка»? І чи буде у путіна шанс вийти живим, і померти на волі», — йдеться в описі фільму.

 путін дитя тьми

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Хакери зламали «Коммерсантъ FM» і увімкнули в ефірі Гімн України