Завод «Азовсталь» розбомблений та практично знищений — заступник командира «Азову»

Металургійний комбінат «Азовсталь», де тримають оборону захисники Маріуполя, «розбомблений та знищений практично повністю».

Про це у коментарі «Радіо Свобода» заявив заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар.

«Ситуація важка. Щодня на територію «Азовсталі», на Маріуполь скидають бомби. Все що є у них в наявності, надпотужне, окрім ядерної зброї, вони використовують безпосередньо у місті Маріуполь», — розповів він.

Паламар додав, що під завалами на заводі «дуже багато людей» і через постійні обстріли їм складно прийти на допомогу. Паламар також розповів, що ворог розбомбив «імпровізований шпиталь», у якому ховалися у тому числі і діти.

«Ми будемо воювати, ми будемо використовувати кожен патрон, який у нас залишився, але ми закликаємо батьківщину врятувати цивільних, поранених та забрати тіла», — наголосив Паламар.

Нагадаємо, наразі центр оборони захисників міста знаходиться на території заводу «Азовсталь». Разом з ними там ховаються близько 1000 цивільних, серед яких багато дітей.

Ворожі війська постійно ведуть по «Азовсталі» артилерійські обстріли та скидають надважкі бомби з літаків.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.