Зеленський особисто дає команди, кого треба посадити — ексголова Офісу президента
УНІАН

Андрій Богдан, колишній очільник Офісу президента (ОП), повідомив, що президент Володимир Зеленський дав команду Державному бюро розслідувань (ДБР) організувати його кримінальне переслідування, а також журналістів Дмитра Гордона, Юрія Бутусова, Савіка Шустера та політика Дмитра Разумкова. 

Про це політик розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону.

«Там (у влади — Прим. ред.) вже крайня стадія безумства, там усіх садять, причому пачками пішли.Там усі: Бутусов, Савік Шустер, отже, Діма Разумков та вся його група», — сказав політик.

Також він зауважив, що у тих списках є навіть блогери з соціальної мережі Facebook, дописи або коментарі яких Зеленських колись зустрічав: «Іван Іванович Ж*па, вибачте на слові.. Якісь боти... якісь взагалі незрозумілі люди».

Ексглава Офісу президента стверджує, що команду в.о. керівнику ДБР Олексію Сухачову дає особисто президент Зеленський.

Держбюро розслідувань порушило справу проти Юрія Бутусова

«Товариш Сухачов — він зараз виконує обов'язки. А дуже хоче бути призначений постійно, надовго, щоб стабільно було. І той все бере під контроль, наради збираються. Отримує негласні слідчо-розшукові дії», — відповів Богдан на запитання, чи дає команди особисто президент Зеленський. 

Для реалізації команд президента з арештів, як стверджує політик, використовують суддю з Полтавської області, якого нібито спіймали на хабарі та використовують у своїх цілях.

«Стандартна практика. Взяли на хабарі, підвісили, він (суддя — Прим. ред.) їм підписує (документи — Прим. ред.) не читаючи. 99% так, і тебе (Дмитра Гордона — Прим. ред.) теж взяли (у розробку — Прим. ред.)», — підсумував Андрій Богдан.

Також Богдан додав, що Зеленський не утримається на посаді глави держави до кінця свого терміну.

«Я не бачу шансів. Не бачу шансів йому всидіти. Дисбаланси катастрофічні. Бюджетні, економічні, енергетичні, управлінські, військові, правоохоронні... Я навіть не бачу того, хто захоче замість нього [прийти]... Як це виправити? Що треба зробити? Ми на порозі якихось страшних подій, яких взагалі [не можемо собі уявити]...», — сказав Богдан.

Раніше Chas News писав, що Дмитро Разумков заявив планує балотуватися в президенти на наступних виборах.

Інтерв’ю Зеленського: кількість військ не зменшується, у західних країнах «перемагає страх» перед РФ