Зеленський показав наслідки ракетного обстрілу Чернігова (оновлено)

Внаслідок ракетного удару по Чернігову станом на 11:10 відомо про 10 загиблих і 20 постраждалих. Про це повідомив президент Володимир Зеленський. Він також показав фото з місця обстрілу.

Секретар міськради Олександр Ломако розповів про три прильоти по густонаселеному мікрорайону міста. Відбулося пряме влучання в восьмиповерхову будівлю соціальної інфраструктури. За його словами, візувально зруйновані елементи стін з третього по шостий поверхи та прибудова до неї.

Також пошкоджені багатоповерхівки поряд, міська інфраструктура і багато автівок.

удар по чернігову 17 квітня

рактений удар по чернігову 17 квітня

удар по чернігову 17 квітня фото

Оновлено

Кількість загиблих зросла до 11 осіб. Ще 22 людини травмовані. Про це повідомляє ДСНС. Під завалами ще знаходяться люди, наразі щонайменше троє осіб вважають зниклими безвісти.

Серед загиблих внаслідок російського обстрілу—  25-річна лейтенант поліції. Вона жила в сусідньому будинку, перебувала вдома на лікарняному. Жінка отримала смертельно осколкове поранення.

Оновлено 12:25

Заступник голови ОП Олексій Кулеба розповів, що наразі відомо про понад 50 потерпілих, з яких троє дітей, та 11 загиблих. Зруйнована восьмиповерхова будівля, пошкоджені чотири багатоповерхівки, лікарня, заклад вищої освіти, десятки авто. 

Оновлено 13:38

Станом на 13:30 відомо про 14 загиблих людей, за інформацією поліції Чернігівської області. 61 людина травмована, з них троє дітей. Пошкоджено об’єкти соціальної інфраструктури, будівлю вишу, лікарню, 16 житлових багатоповерхівок в одному з мікрорайонів міста.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Данія виділила новий пакет військової допомоги на €295 млн