Зеленський розповів про кінцеву мету путіна та його наступну ціль
Офіс президента

Володимир Зеленський дав інтерв'ю корейському виданню Chosun Ilbo та розповів про війну в Україні й плани російського президента володимира путіна.

Президент України заявив, що кінцевою ціллю очільника рф є відновлення Радянського Союзу.

«Це його життєва мета. Дипломатичним шляхом це зробити неможливо, тому він перепробував всілякі види шантажу. Здебільшого безуспішно. Тоді він вирішив стати відвертим агресором (вторгненням в Україну)», — пояснив Зеленський.

Також український президент відповів на запитання про готовність зустрітися з путіним. Зеленський стверджує, що немає сенсу проводити діалог із президентом рф, поки його війська на території України.

«Він уникає навіть розмов зі мною по телефону протягом майже двох років. Причина одна. Йому нічого сказати. Правда на нашому боці, і йому нічого сказати перед обличчям правди...Путін не хоче нічого іншого, як захопити Україну, знищити українську ідентичність, знищити українство через війну», — додав український лідер.

Зеленський попереджає, що наступна ціль російського диктатора — Білорусь.

Нагадаємо, уряди України та Кореї підписали попередню угоду про кредитування Києва з Фонду економічного розвитку і співробітництва.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Зеленський ввів санкції проти 51 громадянина рф і понад 200 компаній