Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ у Роботиному на Запоріжжі (відео)

У неділю, 4 лютого президент України Володимир Зеленський відвідав Роботине у Запорізькій області — він побував на місці дислокації 65-ї окремої механізованої бригади та вручив захисникам державні нагороди і провів нараду щодо безпекової ситуації у Запорізькій області. 

«Запорізька область. Роботине. Розташування 65-ї окремої механізованої бригади. Поспілкувався із захисниками, подякував їм та вручив державні нагороди. Честь бути сьогодні тут. Підтримати воїнів і нагородити. На їхніх плечах складна, вирішальна місія – відкинути ворога й захистити Україну. Пишаємося нашими воїнами, дякуємо кожному!», — йдеться у повідомленні.

Роботине розташоване за кілька кілометрів від прямої лінії фронту.

Також президент України провів нараду щодо безпекової ситуації у Запорізькій області. За його словами, в ході наради були розглянуті важливі питання.

«Ситуація на полі бою, оборонні дії на Авдіївському напрямку, ситуація в районі Роботиного та на інших ділянках фронту, фортифікації. Захист об’єктів критичної інфраструктури та оборонно-промислового комплексу регіону від ворога», — перелічив голова держави.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

В Україну прибули ще дві системи ППО — Зеленський