Зеленський захворів на коронавірус
УНІАН

Президент України Володимир Зеленський захворів на коронавірус.

Про це він повідомив у Facebook.

«Немає у світі щасливчиків, для кого б COVID-19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав позитивний результат. В мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, почуваюся добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає COVID-19. І я теж це пройду. Все буде добре!» — написав президент.

 

Немає у світі щасливчиків, для кого б #COVID19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав +...

Posted by Володимир Зеленський on Monday, November 9, 2020

Влітку на коронавірус перехворіла дружина президента Олена Зеленська. Тоді тести глави держави дали негативний результат.

Зараз крім президента позитивні тести на СOVID-19 отримали глава ОП Андрій Єрмак та міністр фінансів Сергій Марченко.

Андрій Єрмак про своє інфікування також розказав у Facebook: «Під кінець робочого дня отримав занадто «позитивні» новини: у мене позитивний тест на коронавірус, але почуваюся нормально».

Також голова Офісу президента нагадав, що цього тижня запланована відеозустріч радників лідерів нормандського формату. «Це один з найважливіших моїх пріоритетів, тому часу хворіти немає зовсім. Хоч і буду на самоізоляції, але працювати планую в звичному режимі, не сповільнюючи темп. Якщо переговори цього тижня не відбудуться — точно не за моєї вини», — зазначив очільник ОП.

А про інфікування міністра фінансів Сергія Марченка під час відеоконференції повідомила депутат Ірина Верещук. Вона розповіла, що сьогодні мала зустрітися з Марченком щодо розмитнення вживаних імпортних автомобілів.

«Ми звернулися до міністра фінансів. З'ясувалося, що він захворів на ковід і сьогодні на лікарняному», — сказала Верещук.

Оголошено про першу вакцину від СOVІD з ефективністю 90%