Зеленський заявив, що Україна готова до російського вторгнення
Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наша держава готова до російського вторгнення. 

Як заявив Зеленський журналістам CNN під час візиту до Донецької області, в Україні розуміють, що російське вторгнення є цілком реальним сценарієм розвитку конфлікту.

«Звичайно. Ми знаємо (про можливість вторгнення — Прим. ред.), з 2014 року ми знаємо, що це може статися кожного дня. Вони (керівництво Росії — Прим. ред.) готові, але і ми готові, оскільки перебуваємо на своїй землі і на своїй території», — заявив Зеленський.

Російський військовий табір під Воронежем

Водночас британський телеканал Sky News оприлюднив відео масштабного табору російських військ біля кордонів України. За словами журналістів, табір російських військ розташований на південь від російського міста Воронеж і в 270 кілометрах на північний схід від українського кордону. Табір складається з десятків польових наметів, на його території помітили кілька одиниць військового транспорту.

На кордоні з Білоруссю заборонили підвозити людей без документів

Від 12 квітня Державна прикордонна служба запроваджує додаткові обмеження у Рівненській області на кордоні з Білоруссю.

Як зазначили в Північному регіональному управлінні Держприкордонслужби, обмеження діятимуть з 12 квітня до 31 грудня 2021 року. Під заборону потрапляють будь-які роботи прикордонній смузі у нічний час, рух у нічний час по дорогах, яких немає в реєстрі автомобільних доріг і які ведуть до лінії державного кордону, польоти легкомоторних літаків, квадрокоптерів та інших БПЛА без попереднього повідомлення, підвезення на авто і в поїздах людей без документів.

 

☝НА КОРДОНІ З БІЛОРУССЮ, В МЕЖАХ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЗАПРОВАДЖЕНО ДОДАТКОВІ ТИМЧАСОВІ РЕЖИМНІ ОБМЕЖЕННЯ ‼Захист...

Posted by Північний кордон. Держприкордонслужба on Monday, April 12, 2021
Зеленський запросив переговори з Путіним. У Кремлі кажуть, що запитів не бачили