Жінку, яка понівечила могили військових у Києві, відправили в психлікарню

Жінку, яка пошкодила могили загиблих військових на території Аскольдової могили в Києві, відправили в психіатричну лікарню.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Зазначають, що 60 днів жінка перебуватиме в умовах, які виключають її небезпечну поведінку. Її відправили у спеціалізований заклад у Глевасі на Київщині.

Нагадаємо, 20 червня жінка понівечила поховання Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла, Андрія «Джуса» Пільщикова та Павла Петриченка на Аскольдовій могилі.

На місці інциденту були зірвані таблички, пошкоджені портрети та прапори, перекинуті квіти та інші речі. Також жінка розбила лампадки на меморіалі-триптиху «Іловайськ. ДАП. Дебальцеве». Її зафіксували камери спостереження.

Правоохоронці розшукали та затримали жінку, а тепер їй оголосили підозру за ч. 3 ст. 297 ККУ (наруга над могилою, вчинена з хуліганських спонукань). Підозрюваній загрожує до 7 років ув’язнення, невдовзі їй обиратимуть запобіжний захід.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Жінці, яка понівечила могили військових у Києві, оголосили підозру