Житель Чикаго провів 19 років у в’язниці за вбивство, яке скоїв його брат-близнюк
Unsplash

Американець 19 років сидів у в’язниці за вбивство під час стрілянини в 2003 році. Чоловіка випустили, коли свою провину визнав його брат-близнюк.

44-річного Кевіна Дугара звинувачували у вбивстві члена конкуруючої банди, повідомляє NBC Chicago.

Його засудили до 54 років в’язниці, хоча чоловік запевняв у своїй непричетності до злочину.

The Guardian пише, що 10 років тому Дугар запитав свого брата-близнюка Карла Сміта, чи це він стоїть за вбивством, але той заперечував.

Тільки у 2013 році брат написав обвинуваченому листа, в якому визнав свою провину. Суд, однак, відмовився переглядати справу ще раз. 

В цей час Сміт відбував покарання за проникнення в будинок, під час якого застрелили дитину. Тому прокуратура вважала, що він визнав провину у вбивстві лише тому, що йому нічого втрачати.

Однак згодом справу все ж переглянули та скасували вирок Дугару. Тепер він покине в’язницю.

«Він дуже радий бути вільним та адаптується до світу, що так сильно відрізняється від того, який він залишив майже 20 років тому», — сказав адвокат чоловіка.

Раніше Chas News писав, що члена італійської мафії Джоаккіно Гамміно заарештували після того, як помітили його на панорамах Google Street View.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Поліція Італії шукає підозрюваного за відбитком пальця, який той загубив на місці злочину