Житель Мукачева виграв позашляховик за COVID-вакцинацію (відео)

Міська влада Мукачева влаштувала розіграш призів серед вакцинованих від коронавірусу жителів, переможцю подарували автомобіль Renault Duster.

Про це повідомляє пресслужба Мукачівської міськради.

«Сьогодні в Мукачеві визначили переможця другого етапу акції «Вакцинуйся. Збережи життя». Ним став Марченко Андрій Андрійович, переможець акції отримає позашляховик», — повідомили у відомстві.

 
переможець акції "Вакцинуйся. Збережи життя"

🎉🚗 Сьогодні в Мукачеві визначили переможця другого етапу акції «Вакцинуйся. Збережи життя» - позашляховик Renault виграв мукачівець Марченко Андрій Розіграш проводили наживо за допомогою електронного сервісу. Про перемогу чоловіка вирішили повідомити телефоном, реакцію переможця, його інтерв'ю та деталі вручення дивіться у відеоматеріалі. Також сьогодні розіграли і два телевізори, так як двоє переможців акції першого етапу не підтвердили наявність необхідних документів. Телевізори отримають Бондар Галина та Бербека Наталія.

Posted by Мукачівська міська рада on Wednesday, December 15, 2021

Окрім автомобіля, також було розіграно і два телевізори.

Переможці акції повинні протягом десяти днів мають відвідати ЦНАП, пред'явити паспорт або ID картки, довідку про надання ідентифікаційного номера, сертифікат про проходження вакцинації.

В Мінцифри показали, як отримати «Вовину тисячу» через додаток «Дія» (відео)