Житомирські десантники збили російський вертоліт з протитанкового комплексу (відео)

5 квітня на Харківщині бійці протитанкового підрозділу  95 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ збили ворожий розвідувально-ударний вертоліт Ка-52 «Алігатор».

Про це повідомляє командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

При цьому наші бійці поцілили у російський гелікоптер з протанковогого комплексу «Стугна».

 
ЖИТОМИРСЬКІ ДЕСАНТНИКИ ЗНИЩИЛИ З ПТРК “СТУГНА-П” РОСІЙСЬКИЙ БОЙОВИЙ ВЕРТОЛІТ КА-52

ЖИТОМИРСЬКІ ДЕСАНТНИКИ ЗНИЩИЛИ З ПТРК “СТУГНА-П” РОСІЙСЬКИЙ БОЙОВИЙ ВЕРТОЛІТ КА-52 #stoprussia #ДШВ #ЗСУ #Завжди_Перші Так, сьогодні 05 квітня на Харківщині, протитанковий підрозділ 95 окрема десантно-штурмова бригада Збройнi Сили України знищив розвідувально-ударний вертоліт ЗС РФ Ка-52 “Алігатор”. Воїни Десантно-штурмових військ в черговий раз підтвердили свій високий професіоналізм під час знищення сил та засобів противника. Слід відзначити, що це вже другий випадок, коли Житомирські десантники за допомогою протитанкових засобів знищують ворожі повітряні цілі. Ми переможемо! Смерть російським окупантам! Слава ДШВ! Слава Україні!🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Служба зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Posted by Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України on Tuesday, April 5, 2022

В командування наголосили, що це вже другий випадок, коли Житомирські десантники за допомогою протитанкових засобів знищують ворожі повітряні цілі.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Російських військових, які скоїли злочини у Бучі, знову повертають в Україну — ГУР