Жодного бюджетного відпочинку. Після зняття карантинних обмежень на Балі хочуть пускати тільки заможних туристів
Getty Images

Острів Балі залишається наразі закритим для іноземних відвідувачів через суворі протоколи COVID-19. Але коли острів знову відкриється для туризму, офіційні особи заявляють, що мандрівники з обмеженим бюджетом більше не зможуть відвідати курорт.

Про це пише The Bali Sun.

Зокрема, влада Індонезії має намір знову відкрити Балі для іноземних мандрівників з країн, що вважаються з низьким ризиком передачі COVID-19, як тільки острів досягне статусу «часткової ізоляції рівня 2». Вони планували відновити роботу наприкінці липня, але сплеск випадків коронавірусу не дозволив це зробити.

Офіційні особи острову заявили, що вони прагнутимуть обмежити кількість гостей, які можуть відвідати Балі.

«Ми будемо прагнути до якісного туризму на Балі, тому ми не дозволимо туристам в'їхати, як тільки у найближчому майбутньому буде офіційно введено в дію план відкриття для міжнародних мандрівників», — сказав Лухут Бінсар Панджайтан, міністр-координатор з морських і інвестиційних питань.

З жовтня Таїланд відкриє Бангкок для повністю вакцинованих туристів

Наразі невідомо, як влада буде визначати «заможний тип» туристів.

До слова, Балі вже багато років є магнітом для туристів з обмеженими фінансовими можливостями.

Пишна тропічна природа, спокусливі пляжі і акцент на оздоровчих заходах роблять Балі гідним списком бажань, навіть якщо ви не можете заплатити за один з багатьох елітних курортів острова.

Розташування Балі в Південно-Східній Азії також дозволяє відносно легко дістатися до острова, що є ще однією причиною, по якій туристи стікаються на острів.

Раніше Chas News повідомляв, що біля узбережжя Шотландії продають безлюдний острів. Він коштує всього $69 тис.

В'єтнам на пів року відкриє курортний острів Фукуок для вакцинованих туристів