Журналісти показали резиденцію путіна, де він живе з Кабаєвою (фото, відео)

Російський диктатор володимир путін та його ймовірна коханка Аліна Кабаєва разом з дітьми проживають в резиденції президента рф на Валдаї в Новгородській області.

Про це дізналися журналісти російського видання «Проект».

Резиденція путіна і Кабаєвої на Валдаї

За даними розслідувачів для Кабаєвої та її дітей збудували окремий дерев'яний терем та ще один будинок поряд із палацом путіна. У 2021 року там з’явився ще й окремий причал, за допомогою якого можна перетнути канал до парку площею 28 гектарів. Зазначають, що там часто помічають помічниць та двоюрідних сестри гімнастки. Одна з них живе неподалік.

Околиці резиденції у Валдаї — заповідник, зокрема включають територію Валдайського національного парку, що охороняється законом. У 2018 році для президента рф побудували таємну залізницю.Жителі міста розповіли, що путін приїжджає сюди потягом та користується вертольотом, щоб подолати невелику відстань від залізничної станції до резиденції.

«Общак» путіна на Кіпрі

Для купівлі нерухомості користуються путін та Кабаєва коштами з офшорної кіпрської компанії Ermira Consultants, яку джерело назвало «общаком».  Її заснували у 2003 році, грошима користуються кілька людей з близького оточення Путіна, але, за словами співрозмовника, єдиний власник компанії — путін. Частки Ermira компанії записані на російські підприємства. З рахунків компанії оплачували покупки для путіна і його близьких, зокрема квартири і будинки.

Нерухомість Кабаєвої

За даними журналістів, Кабаєва та її близькі користуються нерухомістю на суму щонайменше $120 млн.

У гімнастки є «найбільша квартира росії» — пентхаус на 2,6 тис. квадратних метрів, яка знаходиться у Сочі у житловому комплексі «Королівський парк». Зазначають, що проєкт розробляв Валентин Юдашкін, у квартирі є басейн, кінотеатр та власний вертолітний майданчик. Нерухомість придбали за кошти з офшора путіна на Кіпрі.

Крім того, Кабаєва є власницею ще кількох квартир у ЖК, кілька з них записані на бабусю гімнастки, яка насправді проживає у селі. Тільки на бабусю гімнастки в цілому оформлено нерухомості приблизно на 1,1 млрд рублів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Путін пересів на бронепоїзд після вторгнення в Україну — ЗМІ