Зірка «Гри престолів» випустила супергеройський комікс про матір-одиначку
Instagram / emilia_clarke

Зірка «Гри престолів» Емілія Кларк випустила комікс «Мати божевілля» про супергероїню, яка виховує сина одна. Героїня коміксу може випускати волосся з пахв і використовувати їх, як Людина-павук. Вона також вміє ставати невидимою.

У сутичці з лиходіями їй допомагає і здатність збільшувати груди. Про це актриса розповіла в Instagram.

Героїня коміксу на ім'я Мая одного разу виявляє, що володіє надздібностями. Вона вирішує використовувати їх для боротьби з торгівлею людьми. Суперсили головної героїні комікса проявляються під час менструації.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke

Мая може випускати волосся з пахв і гойдатися на них, як Людина-павук, а її груди сильно збільшується. Коли супергероїні сумно, вона може стати невидимою.

Кларк описує комікс як суміш дурниць і дотепного гумору в стилі «Дедпула». Актриса хотіла показати, що відбувається з тілом і станом жінок під час менструації, а також спробувати зняти стигму з цього фізіологічного процесу.

Зірці «Гри престолів» допомагала творча команда, але більшу частину Кларк зробила сама. Актриса розробила дизайн супергеройського костюма Маї, який включає в себе балаклаву. На це її надихнули маски учасниць російської панк-групи Pussy Riot.