Зірка серіалу «Друзі» Метью Перрі помер у віці 54 років

Актор Метью Перрі, найбільш відомий за роллю Чендлера Бінга в популярному серіалі «Друзі», помер у віці 54 років в Лос-Анджелесі.

За попередніми повідомленнями, він потонув на території свого будинку в Пасифік-Палісейдс, пише The Guardian.

«Вплив його комедійного генія відчули в усьому світі, і його спадщина житиме в серцях багатьох людей. Це болючий день, і ми посилаємо нашу любов його сім'ї, близьким та фанатам», — написала з приводу смерті Перрі телекомпанія Warner Bros.

За своє життя актор кілька разів був номінований на премію «Еммі»: один раз за «Друзів» та двічі — за роль адвоката Джо Квінсі в «Західному крилі». Також він знімався у таких фільмах, як «Дурні завжди поспішають», «Танго втрьох» і «Дев'ять ярдів».

Перрі, неодружений та бездітний, мав тривалу історію зловживання наркотиками та алкоголем. Однак їх на місці смерті не виявили, пише TMZ.

«Смерть Метью Перрі шокує та засмучує. Я ніколи не забуду шкільні ігри, в які ми грали разом, та знаю, що люди в усьому світі ніколи не забудуть ту радість, яку він їм приніс. Дякую за сміх, Метью. Тебе любили і за тобою сумуватимуть», — прокоментував смерть актора прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

Нагадаємо, кілька тижнів тому помер британський актор Майкл Гембон, який зіграв роль директора школи Гоґвортс Албуса Дамблдора у серії фільмів про Гаррі Поттера.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На 55-му році життя помер шоумен і політик Сергій Сивохо