Зірку серіалу «Секс і місто» звинуватили у двох зґвалтуваннях. Він все заперечує
Getty Images

Актора Кріса Нота, який грав роль містера Біга у серіалі «Секс і місто», звинуватили у зґвалтуванні дві жінки.

Про це вони розповіли журналу The Hollywood Reporter, взявши псевдоніми Зої та Лілі.

Як пише видання, жінки не знайомі одна з одною. Зої розповідає, що її зґвалтували у 2004 році, коли їй було 22. А Лілі заявила, що з нею сексуальне насильство сталося у 2015 році, коли їй було 25, а Крісу Ноту 60.

Сам актор стверджує, що все відбувалося за згодою, а звинувачення неправдиві. «Важко не поставити під сумнів час появи цих історій. Я не знаю напевно, чому вони з'являються зараз, але я знаю точно: я не нападав на цих жінок», — запевнив Нот.

Жінки кажуть, що вирішили розповісти про зґвалтування після виходу серіалу «І просто так…», який є сиквелом до «Секс і місто». «Я побачила, що він повторює свою роль з «Секс і місто», це пробудило щось у мені», — цитує видання Зої.

Жінка розповіла, що у 2004 році працювала в компанії, яка співпрацювала з Крісом Нотом та іншими знаменитостями. 

За словами Зої, актор фліртував з нею та навіть якось отримав її номер телефону. Одного разу Нот нібито залишив жінці свою книгу та попросив повернути її. Коли Зої принесла її до квартири актора, той її зґвалтував.

Після цього вона звернулася до лікарні, але поліції про нападника не розповіла. Каже, що боялася звільнення та розголосу. Зої, однак, повідомила про зґвалтування своєму керівництву. Журналісти кажуть, що там слова жінки підтвердили.

Також Зої розповіла про звернення в реабілітаційний центр після пережитого насильства. Керівник закладу визнав, що вона справді там лікувалася.

Друга можлива жертва, Лілі, розповіла, що познайомилася з Крісом Нотом, коли працювала офіціанткою в клубі Нью-Йорка. Він запросив її на вечерю, де вона досить багато випила. Після цього актор запропонував поговорити в його квартирі, де й зґвалтував Лілі. Вона каже, що після цього почувалася «повністю оскверненою».

Американська письменниця вибачилася перед чоловіком, якого помилково засудили за її зґвалтування