Кортеж Ярославського збив на смерть людину, бізнесмен вилетів з України — ЗМІ
УНІАН

Ввечері 9 лютого на трасі Чугуїв-Мартове сталося ДТП, під час якого на місці помер пішохід. Особу загиблого та того, хто вчинив аварію наразі встановлюють.

 На місці аварії знайшли номера з кортежу харківського бізнесмена Олександра Ярославського. Про це пише «УП» з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

«Трохи після півночі до поліції надійшов дзвінок, що на трасі Чугуїв-Мартове збили людину. Це сталося ближче до Мартового. Загинув чоловік, середніх років. Нікого поруч не було. На місці знайшли номери 0018», — повідомило джерело.

З такими номерами нібито їздить перша машина з кортежу Ярославського. Також зазначають, що бізнесмен має будинок недалеко від місця ДТП. Припускають, що за кермом міг бути і сам Ярославський.

Наразі поліція не коментує інцидент та повідомлення про те, що на місці знайшли номера з кортежу Ярославського.

Водночас правоохоронці Харківщини викликали бізнесмена на допит як можливого учасника ДТП.

За даними «УП», Ярославський покинув Україну. Зазначають, що він вилетів з Харкова о 13:50 та прямує до аеропорту Фарнборо у Лондоні. За даними джерел, крім бізнесмена на борту його тесть Сергій Свентицький.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«За кермом була людина в червоному одязі». ДБР вивчило відеозаписи з машиною Трухіна в день ДТП