ЗМІ показали, як чиновники відпочивають у ресторанах Києва в комендантську годину (відео)

Журналісти «Української правди» дізналися, що деякі заклади у Києві працюють у комендантську годину. Розслідувачі перевіряли столичні ресторани у ніч з суботи на неділю 3 червня.

«Як виявилося, заклади не просто працюють уночі, а їх навіть відвідують забудовники, правоохоронці та київські чиновники, які мають стежити за дотриманням комендантської години», — розповіли у матеріалі.

За 15 хвилин до початку комендантської години у центрі Києва журналісти помітили багато припаркованих елітних авто біля одного з ресторанів. Зафіксували, як деякі відвідувачі намагались потрапити усередину нібито зачиненого закладу через телефонний дзвінок.

Крім того, серед відвідувачів закладу помітили директора департаменту культурної спадщини КМДА Олександра Никоряка, київського забудовника Артура Мхітаряна та заступника генерального прокурора Ігоря Мустецу.

Вже після опівночі журналісти відзняли, як відвідувачі виходили з ресторану, вільно прогулювались і повертались назад, або ж покидали заклад на автівках. Також ресторан не припиняв працювати під час нічної повітряної тривоги.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Журналісти знайшли на Лазурному узбережжі Кучму, нардепів та мера Краматорська (відео)