Зміїний — це нова Чорнобаївка: Bayraktar знищив на острові ворожий корабель та ангар (відео)

Ударні безпілотники Bayraktar TB2 продовжують знищувати окупантів на острові Зміїний.

Нові кадри застосування БПЛА показало оперативне командування «Південь».

На відео видно, як завдає удару по ворожому кораблю та ангару, у якому ховалися окупанти.

ЗМІ пишуть, що кораблем, по якому завдали удару ЗСУ, може бути десантний катер проєкта 11770 «Серна» – серія російських швидкісних катерів на повітряній каверні.

 

Наполегливість рашистів, з якою вони реалізують запрошення "Ласкаво просимо до пекла!", вражає. https://youtu.be/Dv_gQA6o22U Чорнобаївка вже стала легендарною жаровнею для орків...🔥 Зміїний - не просто новий захоплюючий серіал, що йде на рекорд по кількості і масштабах☄️! Він був одним із знакових об'єктів на початку цього вторгнення🖕🛳️, він став символом міцної скелі нашої непохитності і розбиття💥 найнаполегливіших зусиль ворога!!!

Posted by Оперативне командування "Південь"/Operational Command “South” on Saturday, May 7, 2022

«Чорнобаївка вже стала легендарною жаровнею для орків. Зміїний — не просто новий захоплюючий серіал, що йде на рекорд по кількості і масштабах! Він був одним із знакових об'єктів на початку цього вторгнення, він став символом міцної скелі нашої непохитності і розбиття найнаполегливіших зусиль ворога!», — прокоментувало відео ОК «Південь».

Нагадаємо, 30 квітня безпілотники Bayraktar на острові Зміїний знищили три ЗРК «Стріла-10» та станцію радіоелектронної боротьби «Реппелент-1», призначену для протидії БПЛА.

2 травня Bayraktar знищив два російські військові катери «Раптор» поблизу острова.

Також безпілотник знищив на острові російський ЗРК «Тор».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Байрактари знищили на острові Зміїний склад з боєприпасами та командний пункт (відео)