Зруйнований ТРЦ та побиті вікна: як виглядає Запоріжжя після ракетного удару (фото, відео)

Зранку 25 травня росія випустила чотири ракети по Запоріжжю. Одну з них вдалося збити силам ППО, але інші вдарили по місту. Про це повідомила пресслужба ОВА

Андрій Куртєв, секретар міськради, уточнив, що ракети поцілили в об’єкти у Шевченківському районі та у торгівельний центр в Олександрівському районі. У приватному секторі пошкоджено більше 60 будинків. 

В результаті обстрілу загинула жінка. Також поранення отримали чотири особи — після надання першої медичної допомоги їх відпустили додому.

Суспільне Запоріжжя та місцеве видання 061.ua опублікували фото постраждалих від обстрілу цивільних об'єктів.

Так, у результаті удару від обстрілу торговельного центру «Аврора» та інших цивільних об'єктів у місті. Одна із ворожих крилатих ракет поцілила у торгово-розважальний центр «Аврора». Внаслідок удару сталася пожежа, був знищений четвертий поверх ТРЦ та завалився третій поверх.

ТРЦ Аврора: наслідки обстрілу

Ракетний обстріл ТРЦ Аврора

Ракетний обстріл ТРЦ Аврора фото

У мешканців багатоповерхівок по сусідству повилітало скло в вікнах та на балконах, подекуди повилітали віконні рами. Також постраждали і інші будівлі.

Наслідки ракетного удару у Запоріжжі

Наслідки ракетного удару у Запоріжжі

Наслідки ракетного удару у Запоріжжі фото

Ракетний обстріл Запоріжжя

Також Ресторатор та підприємець Артур Гатунок, який володіє в «Аврорі» декількома об’єктами торгівлі поділився відео з камери спостереження, де видно як за лічені секунди стався потужний вибух на четвертому поверсі торгового центру.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

87 загиблих та понад 300 поранених: голова ОВА — про наслідки удару по Десні