ЗСУ контратакували на Сватівському напрямку і просунулися на 400 метрів — Сирський

Російські війська перейшли до наступальних дій на Сватівському напрямку, однак наші підрозділи не лише успішно відбивають атаки, але й потроху просуваються уперед. Про це повідомляє Military Media Center.

Так, останнім часом активізувалися бойові дії біля Максютівки, Новоселівського, Куземівки, Макіївки, Белогорівки та Спірного. Позиції наших військ у цьому районі відвідав командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський.

«В ході живого спілкування з командирами підрозділів ми розробили та реалізуємо нові підходи і бачення найскорішого досягнення успіху на окремих ділянках фронту. Кожні такі дії потребують ретельного планування, кропіткої підготовки військовослужбовців для їх практичного виконання, тобто узгоджених дій штабів та підрозділів для успішного виконання бойових завдань», — розповів генерал.

Він також відзначив підрозділ 92-ї окремої механізованої бригади, який не лише відбив атаку ворога на Сватівському напрямку, але й успішно контратакував і на його «плечах» просунувся вперед на 400 метрів.

Також успішно ведуть бойові дії військовослужбовці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, які грамотними тактичними діями звільнили значну ділянку території в районі Іванівського лісу.