ЗСУ нанесли зосереджений удар по  острову Зміїний — ОК «Південь»

Українські військові завдали удару по острову Зміїний, у результаті якого російський гарнізон зазнав великих втрат. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

«По острову Зміїний було нанесено зосереджений удар із застосуванням різних сил та способів ураження у ході якого те, що рашисти гордо називали острівним гарнізоном, обліковує значні втрати. Військова операція триває і потребує інформаційної тиші до її завершення», — йдеться у повідомленні.

В ОК «Південь» не уточнили, коли саме було нанесено удар по Зміїному. Однак одеські телеграм-канали писали про вогневе ураження острова рано вранці 20 червня. В міноборони рф також заявили, про масований обстріл острова українськими військовими. Щоправда, окупанти стверджують, що змогли збити випущені ракети.

Нагадаємо, 20 червня також стало відомо про обстріл захоплених росією бурових платформ у Чорному морі. Пожежу на них окупанти не можуть потушити ще й досі. При цьому в ЗСУ офіційно цю подію не коментували.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

ВМС ЗС України вразили російський буксир «Василій Бех» зі зброєю на борту (оновлено)