ЗСУ перетворили на металобрухт російський танк та дві бойові машини піхоти (відео)

Артилеристи 81-ї бригади знищили танк та дві бойові машини піхоти росіян з М777.

Кадри удару по окупантам опублікувало Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

«На відео зафіксовано успішну роботу воїнів-артилеристів 81 окрема аеромобільна бригада ДШВ ЗС України, які з британських польових причіпних гаубиць калібру 155 мм M777 знищують техніку та живу силу рашистів», — йдеться в повідомленні.

 
Артилеристи 81-ї бригади ДШВ знищили один танк та дві бойові машини піхоти російських загарбників

Артилеристи 81-ї бригади ДШВ знищили один танк та дві бойові машини піхоти російських загарбників На відео зафіксовано успішну роботу воїнів-артилеристів 81 окрема аеромобільна бригада ДШВ ЗС України, які з британських польових причіпних гаубиць калібру 155 мм M777 знищують техніку та живу силу рашистів. Зокрема, були перетворені на металобрухт один танк та дві бойові машини піхоти російських окупантів разом з екіпажами. Смерть російським окупантам! ДШВ – Завжди Перші! Слава Україні!🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Служба зв’язків з громадськістю командування Десантно-штурмових військ ЗС України #stoprussia #ДШВ #ЗСУ #Завжди_Перші #UkrainianAirAssaultForces #AirAssaultForces #WarInUkraine #RussianAggression #BattleOfUkrainianAirAssaultForces #AirAssaultForcesHeroes

Posted by Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України on Friday, June 17, 2022

Раніше показали відео, як українські військові знищили склад з російським боєкомплектом та реактивними системами залпового вогню «Град».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Головні новини про війну в Україні. 18 червня. ОНЛАЙН