ЗСУ продовжують звільняти Харківщину: військові підняли прапор над Чкаловським (відео)

Українські захисники звільнили смт Чкаловське на Харківщині та підняли над селищем прапор України.

Про це у Telegram написав президент Зеленський.

«Завдяки 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого український прапор повернувся в смт Чкаловське Харківської області. І так буде всюди. Ми виженемо окупантів з кожного українського міста й села. Дякую всім нашим героям!», — написав президент.

Зеленський показав, як над деокупованим селищем знову замайорів український прапор.

 

Ще один звільнений населений пункт! 🇺🇦 Завдяки 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого український прапор повернувся в смт Чкаловське Харківської області. І так буде всюди. Ми виженемо окупантів з кожного українського міста й села. Дякую всім нашим героям!

Posted by Володимир Зеленський on Sunday, September 11, 2022

За словами Головнокомандувача Залужного, за останні дні від російської окупації звільнено близько 3 тис. квадратних кілометрів української території. На Харківському напрямку до виходу на Державний кордон залишається 50 км.

ЗСУ зайшли до Куп’янська, триває звільнення населених пунктів Куп’янського та Ізюмського районів Харківської області. Карту бойових дій в Україні можна переглянути за посиланням.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Москві втечу з Харківщини назвали «перегрупування» військ