Зустріч путіна з матерями військових виявилась черговим фейком кремля (фото)

В п'ятницю, 25 листопада, володимир путін, президент рф провів зустріч з матерями російських військових, які беруть участь у війні в України.

Проте видання «Можем объяснить» пише, що всі присутні на цій зустрічі жінки пов'язані з провладними структурами росії.

Так, наприклад, про проблеми військових російському президенту розповідала Ольга Бєльцева, московська чиновниця і депутат-єдинорос. Вона також обіймає посаду заступниці директора державної бюджетної установи «Центр дозвілля і спорту «Юність» і є членом Відраднинської ради депутатів. Бєльцева спеціалізується на «наданні соціальної допомоги пільговим категоріям громадян».

Іншою співрозмовницею президента рф виявилась Юлія Бєлєхова, керівник Підмосковного виконкому провладного загальноросійського народного фронту (ЗНФ). Крім того, вона очолює Асоціацію голів рад багатоквартирних будинків Московської області. У 2016-му ця жінка засвітилась у списках кандидатів ЄР до Держдуми і задекларувала 118-метрову квартиру. Однак далі Бєлєхова не пройшла.

ЗМІ також ідентифікували Надію Узунову, яка відповідає в Усть-Абаканському «Бойовому братстві» за збір гуманітарної допомоги для мобілізованих. 

На зустрічі журналісти помітили і Марину Мігунову, члена громадської палати Оріхово-Зуєва, яка також займається збором гуманітарки для мобілізованих.

Ще однією «матір'ю військового» виявилась Ірина Тас-оол, начальниця відділу у справах сім'ї, молоді та спорту в адміністрації Каа-Хемського району.

Праворуч від путіна сиділа Олеся Шигіна, режисер, яка знімає православне патріотичне кіно. Наприклад, у її фільмі «Шлях» дві подруги під час подорожі заїжджали у монастирі, зупинялись у сім'ях і розпитували про життя в росії.

Ліворуч від кремлівського диктатора, у чорній хустці, засвітилась Жарадат Агуєва. Її сини — високопоставлені чеченські силовики: командир батальйону «Захід-Ахмат» Ісмаїл Агуєв і начальник Курчалоєвського РВВС Рустам Агуєв. Вони взяли участь у війні проти України. Глава Чечні неодноразово називав Рустама «братом», а про «подвиги» Ісмаїла розповідав у своєму Telegram-каналі.

Зустріч путіна з «матерями» військовослужбовців рф

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

22 роки брехні і погроз: як змінювалась риторика путіна про Україну, війну та ядерну зброю
Фейковий мікрофон і жінки. Путіну «домалювали» масовку під час виступу (відео)