З'явилось відео бійки українських та російських футболістів у Туреччині
FC Minaj

13 лютого у турецькому готелі Royal Seginus гравці українського клубу «Минай» побилися з футболістами російського «Шинника».

В ФК «Минай» офіційно прокоментували бійку. У клубі заявили, що причиною стала «ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік закарпатців».

«Бійка дійсно відбулась, але вже на поверсі, де зупинились росіяни, й у рівних складах. Кількість постраждалих зі сторони «Шиніка» лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще й як «бросают», — зауважують на офіційній сторінці українського клубу. Після закінчення сутички росіяни продовжили битись вже між собою, а втрутитись довелось місцевій поліції.

У клубі наголосили, що перед початком зборів головною вимогою ФК «Минай» була відсутність у готелі російських команд. Українців та росіян ще з 2014 року розводять на турнірах. Однак готель все одно погодився заселити футболістів «Шинника».

Російські пропаганадисти та Telegram-канали тим часом заявляють, що українці знали про прибуття росіян в готель та «провокували їх проукраїнськими гаслами». Канал Baza стверджує, що футболісти «Миная» запитували в росіян, чому ті не протестують проти влади і не виходять на площі. Внаслідок бійки начебто постраждали чотири гравці «Шинника», а команда покинула готель.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Футболіст «Шахтаря» Михайло Мудрик перейшов до «Челсі» за €70 млн плюс бонуси (відео)