Ілюзія обману

Кінокомпанія Lionsgate озвучила дату виходу третьої частини гучної франшизи «Ілюзія обману». Планується, що робота над проєктом розпочнеться цього року, а прем'єра відбудеться у 2025 році (наприкінці осені). На глядачів чекає захоплива історія про нове покоління професійних ілюзіоністів. Як повідомляють новини Мета Юа, серед особливостей кінокартини можна відзначити серйозне оновлення акторського складу та очікування сценаристами багатомільйонних касових зборів.

Особливості третьої частини

Відомо, що акторський склад, який знімався у 2013 році, готовий повернутись до роботи над третьою частиною. Йдеться про Вуді Гаррельсона, Джессі Айзенберг, Моргана Фрімена, Дейва Франка.

  • У новинах про кіно всього світу повідомляється, що до «золотого» складу планують приєднатися Сесса, Д. Сміт, Грінблатт. А ось інформації з приводу того, чи зніматиметься у фільмі Марк Руффало (цей актор грав у двох попередніх частинах), поки що немає.
  • Варто зазначити, що ще за рік до виходу на екрани другої частини компанія Lionsgate заявляла про свій намір зняти третю серію. Тоді повідомлялося, що всі актори, які знялися в першій частині, продовжать працювати над фільмом. Крім того, до них мав додатись Камбербетч.
  • Водночас, кінокомпанія планувала зробити відгалуження від головного сюжету та зняти серію разом із китайськими акторами. Причому головну роль пропонувалося зіграти тайванському актору та музикантові Джею Чоу. Під час зйомок другої частини йому дісталася роль господаря магазину з Макао.

Незважаючи на такі амбітні плани, роботу над третьою серією було відкладено. І лише цього року компанія озвучила свій намір продовжити зйомки та порадувати глядачів новим фільмом.

Що відомо про «Ілюзію обману»?

Вперше фільм з'явився на екранах та став доступним для широкої публіки у 2013 році. У центрі сюжету лежала історія про діяльність чотирьох професійних ілюзіоністів. Вони називають свою групу «Чотири вершники» і вирішуються на пограбування банку. Крадіжка кількох мільйонів доларів має відбутися під час виступу в одному з готелів Лас-Вегаса.

Розслідування довіряють грамотному агенту ФБР, який бере собі напарники колишнього ілюзіоніста Бредлі. Зібрати докази проти «Чотирьох вершників» не виходить. Причому злодії-ілюзіоністи в цей час здійснюють ще кілька успішних махінацій.

Проєкт «Ілюзія обману» виявився досить вдалим. На зйомки було витрачено понад $70 млн, а збір перевищив позначку $350 млн. Після переконливого успіху, компанія розпочинала зйомки другої частини, яка була представлена ​​широкому загалу в 2016 році. Витрати на другу частину склали $90 млн. А ось зборам не вдалося перевищити попереднього значення. Друга частина принесла близько 330 млн доларів. Що стосується третьої серії, то сценаристи очікують на суттєвіші касові збори. Їм вдалося «прогріти» публіку та викликати інтерес до своєї роботи.