Chas News пропонує добірку липневих серіалів на які варто звернути увагу.

«Список смертників» (The Terminal List)

Дата виходу: 1 липня 2022 року

Жанр: трилер, драма

У головних ролях: Тейлор Кітч, Кріс Пратт, Райлі Кіо

Член військового спецпідрозділу «морських котиків» Джеймс Ріс втратив своїх колег під час виконання секретного завдання. Згодом він дізнається, що до трагедії причетні деякі високопосадовці. Ріс вирішує помститись усім винним.

«Список смертників» екшн-трилер з Крісом Праттом у головній ролі. Сюжет серіалу доволі класичний та на глядача точно чекає якісний та цікавий кримінальний бойовик з вражаючими екшн-сценами, адже одним з виконавчих продюсерів шоу став Антуан Фукуа, режисер стрічок «Тренувальний день» та «Праведник».

«Чорний птах» (Black Bird)

Дата виходу: 8 липня 2022 року

Жанр: кримінал, триллер

У головних ролях: Рей Ліотта, Тарон Еджертон 

Головний герой Джеймс Кін, син поліцейського, засуджений до десяти років ув'язнення за продаж наркотиків. В обмін на пом'якшення покарання, Джеймсу пропонують перевестися до в’язниці суворого режиму та втертися в довіру до серійного вбивці, аби вивідати його таємниці.   

«Чорний птах» кримінальний трилер про юнака, якому випав шанс змінити життя та виправити власні помилки. Однак, на його шляху стоїть психічнохворий злочинець, що марить вбивствами  та починає власну емоційну гру. До речі, «Чорний птах» одна з останніх ролей актора Рея Ліотти, який помер у травні 2022 року.

«Moonhaven» 

Дата виходу: 7 липня 2022 року 

Жанр: наукова фантастика 

У головних ролях: Домінік Монаган, Джо Манганьєлло, Емма Макдональд 

Майбутнє, в якому Земля опинилась на межі знищення. Люди облаштовують колонію на Місяці, аби знайти спосіб допомогти планеті. В колонію відправляють контрабандистку Беллу вона з недовірою відноситься до місцевих жителів і згодом починає знаходити докази їх наміру нашкодити Землі.

«Moonhaven» науково-фантастичний трилер з сюжетом про похмуре і безрадісне майбутнє, що чекає на людство. Нагадування про нинішні проблеми з екологію, зміну клімату та про всю шкоду, яку людина завдає своєю діяльністю планеті.

«Чим ми займаємося в тінях» (What We Do in the Shadows)  

Дата виходу: 12 липня 2022 року

Жанр: комедія, жахи

У головних ролях: Кайван Новак, Метт Беррі, Гарві Гіллен

Історія чотирьох дивакуватих вампірів, що намагаються уживатися разом в сучасному світі.

В липні виходить 4 сезон серіалу про божевільне життя «Стейтен-Айлендських вампірів» та їх намагання «вписатися» в сучасний світ. Шоу створено за мотивами однойменного фільму від режисера Тайки Вайтіті (він також є виконавчим продюсером серіалу та має декілька веселих камео). Повернення справжньої гротескної комедії у стилі мок’юментарі про стародавніх вампірів та їхні сучасні проблеми.   

«Оселя зла» (Resident evil) 

Дата виходу: 14 липня 2022 року

Жанр: жахи 

У головних ролях: Ленс Реддік, Тамара Смарт

Серіал за мотивами відомої відеогри про епідемію зомбі-вірусу.

Продовження історії всесвіту Resident Evil. Дії відбуваються в 2036 році, за 14 років після того як вірус вирвався та спричинив апокаліпсис. Головна героїня Джейд, стикається з моторошними і кривавими наслідками епідемії, намагається вижити в протистоянні з зомбі та розібратися в природі вірусу.

Поки Бен Стіллер подорожував Україною, ми переглянули його серіал «Розрив». Чи вартий він уваги?