золоті обручки

Момент вибору ювелірної прикраси для шлюбу чи не найзворушливіший. І до нього варто серйозно підготуватися.

Майбутньому подружжю потрібно вирішити одразу кілька завдань: підібрати по-справжньому стильні, оригінальні коштовності, які б задовольняли і смаки, і гаманець. До речі, недорогі золоті обручки є на сайті магазина Укрзолото. Купити коштовності, які б символізували силу їхнього взаємного почуття. Адже весільні кільця вважаються оберегами кохання.

Вибір на користь золота продиктований традиціями. В основному, для весілля купують прикраси з металу 585 проби, який вважається найоптимальнішим з позиції якості, фізичних та естетичний якостей. Варіантів кольору декілька, що дозволяє уникнути однотипності. Сучасна молодь обожнює біле золото: елегантне, вишукане, з легким відтінком ртуті. Сяє, мов платина, хоче подібне й до срібла. 

Класичним вважається червоне золото: яскравий, глибокий багрянець — результат присутності у його складі міді. Взагалі без компонентів лігатури сплав був би «нецікавим», сумним. Жовте золото, що має легкий лимонно-бурштиновий відтінок, теж включає мідь, але у процентному співвідношенні її менше.

Виробники ювелірних виробів навчились «чарувати», тому на світовому ринку можна знайти навіть синє, зелене та чорне золото — але то вже з категорії екстравагантності. Мова про звичайні шлюбні колечка, які перетворюються на витвори мистецтва завдяки оздобленню. А тут теж є в чому позмагатись ювелірам.  

Лише переваги

Золоті обручки купують, бо вони якісні. Серед додаткових переваг металу:

  • екологічність,
  • гіпоалергенність,
  • зносостійкість,
  • антикорозійність.

Носити символ свого сімейного щастя можна буквально не знімаючи. Тоді як біжутерія потемніє від ультрафіолету та води, сплав 585 проби зберігатиме свою автентичність. Рецепт догляду за золотом простий: достатньо звичайної чистки та шліфування.

Енергетика золота лікує — переконані езотерики. Навіть «залізобетонні» матеріалісти впевнені, що золотий обідок на безіменному пальці — то користь для душі та тіла, адже ліва фаланга напряму пов'язана з серцем. 

Люди, які постійно носили золоті кілечка та зненацька позбавились своєї звички з будь-яких причин, пишуть у відгуках, що відчувають миттєві зміни в організмі. Паморочиться голова, відчувається брак сил, турбує безсоння. Збіг обставин? Можливо. Проте, про лікувальну силу золота писав ще Парацельс. 

Хочеш подарувати коханій подвійне, а то й потрійне щастя? Подаруй їй весільне кілечко з діамантами. Золото найчастіше використовується для оправи рідкісних, дорогоцінних мінералів. Чоловічі обручки теж інкрустуються діамантами. Це може бути класична випукла європейка з росяною краплиною по центру — або крута пласка шайба з доріжкою із дрібних кристалів.

У печатках та класичних перснях часто присутні чорні діаманти, проте для шлюбного символу зазвичай обирають камінчики світлої гами: білі, рожеві, відтінка кави з молоком. Суто жіночими оберегами вважаються перли. 

Якщо складний декор не входить у плани майбутнього подружжя - можна замовити на сайті Укрзолото прості обідки середньої товщини а-ля дротики. Чудовий вибір для шанувальників мінімалізму! Смарт-рішення для будь-якого гардеробного стилю. Носити звичайні обручки без оздоблення можна навіть з діловим костюмом. Дрес-код не проти.

Яскраві, неперевершено амбітні й водночас романтичні — весільні аксесуари з комбінованого металу. Теплі й холодні відтінки чудово поєднуються у вінтажному стилі, проте двоколірне колечко може відповідати характеристикам етно або авангарду. Чому б не дозволити собі трохи креативності?