Хвора на коронавірус Юлія Тимошенко повідомила, що подолала кризовий стан

Лідер партії «Батькіщина» Юлія Тимошенко повідомила, що їй вдалося подолати кризовий стан в боротьбі з коронавірусом. Про це політик написала на своїй сторінці в Facebook.

«Майже два тижні боротьби з важкою хворобою міняють відчуття реальності. Але про це поговоримо трохи згодом. А сьогодні, нарешті, кризовий стан вдалося пережити, і хоч до одужання ще далеко, тепер вже є можливість крок за кроком повертатися до нормального життя», — написала Тимошенко.

В своєму дописі вона подякувала своїм прихильникам та опонентам за підтримку.

Про те, що у Тимошенко виявлено коронавирусну інфекцію, стало відомо наприкінці серпня. Тест на СOVID-19 дав позитивний результат, а температура не знижувалась нижче 39 градусів. Згодом з'явилася інформація, що Тимошенко знаходиться в критичному стані на апараті штучної вентиляції легенів.

Разом з тим, коронавірус не відступає, в тому числі серед народних обранців. 1 вересня стало відомо, що СOVID-19 виявили у соратника Тимошенко по партії Івана Крулька.

Загалом, на початок місяця, на коронавірус вже захворіло 23 народних депутата та сім працівників апарату Верховної Ради. Саме тому засідання IV сесії парламенту вирішено проводити з дотриманням жорстких карантинних заходів у приміщенні Ради. Хоча, як показало засідання у вівторок, парламентарі особливо не дотримуються маскового режиму.