Арахамія вважає, що Дубінський «поводиться, як кинута наречена»

Голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія назвав домислами звинувачення з боку нардепа Олександра Дубінського про нібито причетність Офісу президента до витоку розмови Порошенка і Байдена.

Про це він розповів в коментарі «Українській правді».

Глава фракції «СН» вважає, що останні висловлювання Дубінського пов'язані з важким періодом життя. Щодо походження так званих «плівок Деркача», Арахамія сказав, що це видніше спецслужбам США.

«Дубінський поводиться, як кинута наречена. Звинувачує всіх у всьому, ображає, риється в спідній білизні, замість того, щоб подивитися в дзеркало, усвідомити свої помилки і визначитися, як жити далі. Я з розумінням ставлюся до цього важкого періоду життя свого колишнього колеги і сприймаю це поки, як ознаки весняної депресії в зв'язку з важкими життєвими обставинами», — заявив Арахамія.

Напередодні Дубінський заявив, що Офіс президента вимагав, щоб він взяв участь у пресконференції, де опублікували плівки розмов п’ятого президента України Петра Порошенка і президента США Джо Байдена, а також вимагав участі в слідчій комісії ВР з цього питання.

А коли він відмовився, то створювати слідчу комісію нібито довелося особисто Арахамії.

1 лютого фракція «СН» виключила зі своїх лав нардепа Дубінського, який раніше потрапив під американські санкції.

15 березня його виключили і з партії  «Слуга народу» за порушення статуту та непокору керівним органам партії.

Chas News повідомляв, що Тимошенко запропонувала «Слузі народу» створити нову коаліцію в Раді. 

«Арахаміягейт». Дубінський заявив, що ОП вимагав його участі у пресконференції про розмову Порошенка і Байдена