«Аудосик» від Зеленського. «На кону — смерть країни»
УНІАН

Президент Володимир Зеленський записав аудіозвернення на шість з половиною хвилин до депутатів фракції «Слуга народу» у Верховній Раді і поширив для «внутрішнього» використання через сервіс SoundCloud.

Повідомлення надійшло в партійний чат «СН», повідомляє  LB.ua з посиланням на джерела у фракції. Такий формат президент пояснив браком часу на спілкування з кожним окремо. 

У зверненні Зеленський говорить, що останні дії Конституційного Суду поставили країну на грань катастрофи. «Або країна знову буде втягнута в кривавий хаос, або держава знову як система прозорих правил і домовленостей припинить своє існування. Або ми нарешті станемо дійсно потужною політичною силою і скажемо своє слово — «ні». «Ні» брехні», — йдеться у зверненні президента до парламентарів.

«Сьогодні треба показати свою єдність, показати, що ми партія, яка вміє битися за себе, за своє ім'я, за свою політику. Невже ви не бачите, що інші партії, які ще вчора повинні були піти в небуття, стоять осторонь і сміються? Може доведемо, що ми набагато сильніші?», — наголошує гарант.

Зеленський закликає вжити жорстких рішень щодо Конституційного Суду і каже, що це «навіть не прохання».

Скандальні скасування фундаментальних законів — прямий і швидкий шлях до кровопролиття

«Останнє рішення Конституційного Суду, ці скандальні скасування фундаментальних законів — прямий і швидкий шлях до кровопролиття. І якщо той хаос, який творить Конституційний Суд за гроші, ми не зупинимо, тоді отримаємо протистояння на вулицях. І, до речі, ця відповідь суспільства буде жорсткою, але справедливою. Чи готові ми поставити на кін смерть країни? А якщо ні, то разом беремо на себе відповідальність і разом відновлюємо справедливість і законність», — заявив президент. 

У Сhas News теж є аудіоформат. Слухайте щовівторка та щоп'ятниці дайджести наших новин.