Посли G7 засудили рішення КСУ щодо скасування антикорупційних реформ
Pixabay

Посли країн «Великої сімки» стривожені останнім рішенням Конституційного Суду України. Ним скасовується антикорупційна реформа.

Про дипломати розповіли на спільній Twitter-сторінці.

«Посли країн G7 стривожені зусиллями скасувати антикорупційні реформи, що відбулися після Революції Гідності. Ми підтримуємо український народ, який продовжує боротися за втілення свого прагнення заможної та демократичної України. Було досягнуто вже такого значного прогресу, Україна не повинна повертатися в минуле», — йдеться у повідомленні.

«Безвізу з ЄС бути!»

Віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина запевняє, що Україну не позбавлять безвізу з ЄС через рішення КСУ.  

«Безвізу з ЄС бути! Є сили всередині країни, зацікавлені в тому, щоб зупинити європейську та євроатлантичну інтеграцію України, і водночас позбавити українців безвізу. Запевняю, їм це не вдасться!», — написала держслужбовиця на своїй Facebook-сторінці.

 

Заява Віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної щодо рішення...

Posted by Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції on Thursday, October 29, 2020

Chas News повідомляв, що 27 жовтня Конституційний суд України визнав неконституційною кримінальну відповідальність за недостовірне декларування. На це у ЄС заявили, що через рішення КСУ Європейський Союз може призупинити безвіз для України.