Авіакомпанія Lufthansa змінила графік нічних рейсів до Києва на тлі загрози російського вторгнення
Unsplash

Німецька авіакомпанія Lufthansa перенесла кілька своїх нічних рейсів до Києва на тлі російської загрози.

Зокрема змінили графік вильоту рейсу з Мюнхена. Літак мав відправитись з аеропорту 22 січня о 22:00, але виліт перенесли на 6:00 23 січня. Про це у Facebook розповіла екснардеп Вікторія Войціцька.

За її словами, причиною переносу назвали «політичну ситуацію», через яку «екіпаж не може залишатись в Україні на ніч». Вже у літаку зміну графіка пояснили «політичною напругою».

«До речі, авіалінія відмовилась компенсувати будь-які витрати саме через «political instability» (політичну нестабільність — Прим. ред.), хоча пасажири були вимушені чекати більше восьми годин на літак», — пише Войціцька.

«Європейська правда» пише, що Любов Цибульська, екскерівниця Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, теж летіла цим рейсом і підтвердила слова Войціцької.

За її словами, пояснення про політичну ситуацію надали на стійці під час реєстрації, а потім озвучили і в салоні літака.

Згідно з графіком франкфуртського аеропорту, Lufthansa  перенесла на ранок ще два рейси з Франкфурта до Києва, заплановані на 22 і 23 січня о 17:10.

Раніше Chas News писав, що молода українська авіакомпанія Air Ocean Airlines заявила про тимчасову зупинку всіх польотів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Літаки НАТО в українському небі слідкують за армією РФ на трьох напрямках (фото)