Безпілотник знову атакував авіабазу «Енгельс»: загинули троє військових рф

В ніч на 26 грудня безпілотник знову атакував російську авіабазу «Енгельс» у Саратовській області. На опублікованих у соцмережах відео було видно спалах та чутно потужній вибух у стороні аеродрому.

За даними видання Baza, внаслідок удару безпілотника спалахнула пожежа на площі у 120 кв. м. Загинули троє російських військових і ще четверо отримали поранення.

Згодом атаку підтвердило і міноборони рф. Там заявили, що нібито збили безпілотник біля авіабази. Але його «уламки» смертельно поранили трьох військовослужбовців. При цьому зазначається, що авіатехніка не постраждала.

Нагадаємо, 5 грудня безпілотники вже атакували авіабази «Дягілєво» та «Енгельс». Міноборони рф тоді теж заявляло, що сили ППО збили усі дрони.

Однак на супутникових фото було видно, що у «Дягілєво» суттєві пошкодження отримав як мінімум один дальній бомбардувальник Ту-22МЗ, а на «Енгельсі» супутник зафіксував протипожежну піну під стратегічним ракетоносцем Ту-95МС.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Один з ударів по російських аеродромах координували українські спецпризначенці — NYT