Бійці ГУР звільнили лісовий масив на Харківщині й захопили у полон росіян (відео)

Воїни підрозділів «Артан», Kraken та Міжнародного легіону Головного управління розвідки Міноборони зачистили лісовий масив на півночі Липців, що на Харківщині.

Про це повідомили в ГУР.

Українські бійці захопили батальйонний район оборони росіян, а також знищили три мотострілецькі батальйони, загін «Шторм» та розвідувальну роту 7 окремого мотострілецького полку 11 армійського корпусу збройних сил рф.

Під час штурму також вдалося захопити у полон російських військових. Водночас на цю ділянку вдалося завести піхоту 13 бригади Нацгвардії «Хартія» «з незрівнянно низькими втратами».

У ГУР кажуть, що після їхньої операції становище окупантів на цьому відрізку фронту «погіршене та близьке до безнадійного». Також вона створила умови для подальшого витіснення росіян із півночі Харківщини.

Нагадаємо, 24 вересня підрозділи ГУР МО також повністю звільнили територію Вовчанського агрегатного заводу на Харківщині та знищили окупантів у всіх 30 будівлях підприємства. У розвідці тоді заявляли, що операція була «надзвичайно складною».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росіяни стратили чотирьох українських військових на агрегатному заводі у Вовчанську