Біля McDonald’s з’явилися перекупники, які продають меню на OLX (фото)

Сьогодні, 20 вересня, у Києві запрацювали перші три McDonald's. Наразі заклади працюють тільки доставку. Втім, через шалений попит біля ресторанів вже з’явилися перекупники.

Як повідомляють місцеві Telegram-канали на тлі великої кількості замовлень через 20 хвилин після відкриття доставку було замовити неможливо. У Glovo повідомили, що в них закінчилися кур'єри.

Водночас на сайті OLX з’явилися оголошення з пропозиціями придбати їжу з ресторану. Втім, за доставку такого меню в межах столиці просять 300 грн.

Також на сайті деякі користувачі почали пропонувати відправити гамбургери поштою в будь-який населений пункт України. Але тут за свої послуги просять дещо менше.

Нагадаємо, ресторани мережі McDonald’s не працювали від початку повномасштабного вторгнення росії. У серпні компанія McDonald’s вирішила поновити роботу частини ресторанів в Україні — спочатку у Києві та на заході країни.

Раніше chas News писав, що після того, як мережа ресторанів McDonald's оголосила про закриття закладів у Росії, бажаючих купити бургер востаннє стало дуже багато, тому їжу з McDonald's на почали продавати Avito.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Київський ТРЦ «Магелан» виставили на аукціон