Бізнесу Трампа пророкують проблеми через штурм Капітолію — ЗМІ
Getty Images

У 2020 році у компанії експрезидента США Дональда Трампа зменшилась кількість виручки через пандемію коронавірусу. Проте на цьому для неї неприємності не закінчилися. Клієнти та партнери Trump Organization хочуть розірвати будь-які зв’язки з колишнім очільником Штатів через штурм Капітолію.

Про це повідомляє The Wall Street Journal, посилаючись на власні джерела.

Деякі юридичні фірми вже розірвали відносини з Trump Organization. Професійна асоціація гольфістів США заявила, що розриває контракт на проведення чемпіонату 2022 року на полях для гольфу в Нью-Джерсі. Вони належать екслідеру країни.

«Ще більшою загрозою для бізнесу Трампа може стати відмова компаній від оренди комерційної нерухомості в Нью-Йорку і Сан-Франциско», — пише видання.  

Виручка бізнесу Трампа склала за 2020-й $278 млн у порівнянні з 446 млн у 2019 році. Trump Organization управляє син Дональда Трампа Ерік Трамп. За його словами, компанія була прибутковою в 2020 році. Однак він не розкрив деталі та не надав жодних доказів, які б могли підтвердити його слова.  

Проте стало відомо, що Trump Organization стикається зі значним борговим навантаженням.

«У найближчі кілька років компанії належить погасити борг обсягом понад 400 мільйонів доларів, а рефінансування боргу може викликати труднощі, оскільки давні кредитори бізнесу, включаючи Deutsche Bank AG, намагаються дистанціюватися від колишнього американського президента», — кажуть медійники.  

Водночас Трамп-молодший запевняє, боргове навантаження компанії незначна в порівнянні з її активами.

Trump Organization належать готелі, гольф-клуби і комерційна нерухомість. Виручка деяких об'єктів нерухомості, що належать компанії, впала майже на 40%, підкреслили в Управлінні державної етики США.

Chas News повідомляв, що 45-й президент США помилував свого ексрадника

Байден прибрав з Овального кабінету кнопку для подачі коли