Частина редакції «Букв» звільняється через «токсичну атмосферу» в команді (фото)

У вівторок, 23 листопада, частина редакції інтернет-видання «Букви» оголосила про своє звільнення, звинувативши керівництво в булінгу.

Про це написали на Facebook-сторінці та Telegram-каналі редакції «Букв». Проте цей допис невдовзі видалили. 

скріншот

скріншот

У збереженому пості зазначається, що впродовж останнього часу працівники видання чули від керівництва докори, що через них знижується «капіталізація бренду», а в декого з них вимагали за це відшкодування.

Частина співробітників заявила, що йдуть з проєкту через «токсичну атмосферу в редакції» та «системний булінг».

Також, виходячи із заяви, багато хто працював понаднормово без оплати праці та без відпусток, а співробітників принижували та звільняли без попередження. Невдовзі раптово знизилися зарплати.

Крім цього, у дописі згадали про некоректні коментарі SMM-менеджера «Букв», від імені якого нібито писав власник видання Петро Терентьєв.

скріншот

Згодом у соцмережах редакції зʼявилося ще одне повідомлення зі словами — «Команда #Букв трохи здивована, що за них розписались їхні колеги, але менш із тим — є новини і ми вам їх принесли».

 

Команда #Букв трохи здивована, що за них розписались їхні колеги, але менш із тим — є новини і ми вам їх...

Posted by Букви on Monday, November 22, 2021

Як повідомляє Громадське, посилаючись на слова співробітниці редакції, звільняється чотири з п'яти редакторів і два з п'яти працівників відділу соціальних мереж.

Раніше Chas News розповідав для чого телеканали «5 канал» та «Прямий», які належали Петру Порошенку, пʼятому президенту, перейшли у власність новоствореного медіахолдингу «Вільні медіа».

Звільнені журналісти Kyiv Post заснували нове видання — називатиметься The Kyiv Independent