ЗМІ: Спалах коронавірусу в Білому домі розпочався у Трояндовому саду
whitehouse.gov

26 вересня пррезидент США Дональд Трамп назвав Емі Коні Барретт своїм кандидатом на посаду судді Верховного суду. Один з держслужбовців анонімно повідомив CNN, що спалах коронавірусу у Білому домі, ймовірно, почався саме з цього урочистого заходу у Трояндовому саду.

Про це повідомляє CNN, посилаючись на власні джерела.

 «Це [зараження коронавірусом] могло прийти з [Капітолійського] пагорба. Наступною важливою проблемою буде забезпечення безпеки Капітолійського пагорба і захисту законодавців»,   каже чиновник.

У церемонії взяли участь високопосадовці Білого дому, радники президента США, конгресмени від Республіканської партії, а також друзі та члени родини Емі Коні Барретт. Під час заходу і не дотримувалися рекомендованих заходів соціальної дистанції та були без захисних масок, повідомляє видання.

Довідка

2 жовтня Дональд Трамп оголосив, що у них з дружиною Меланією виявили коронавірус. Президента США Дональда Трампа доправили до лікарні після позитивного результату тесту на коронавірус. Політик знаходиться в 71-ій «президентській палаті» в національному військово-медичному центрі імені Уолтера Ріда.

Трампу зробили ін'єкцію експериментальної сироватки в Білому домі після того, як у нього і першої леді Меланії Трамп діагностували коронавірус, повідомив його лікар Шон Конлі. За словами лікаря, президент почувається втомленим, але залишається у гарному настрої. У 50-річної Меланії Трамп спостерігають «легкий кашель і головний біль».

Раніше ми писали, як пройшли перші дебати Трампа та Байдена.  

Трамп найбільше у світі поширює фейкові новини про COVID-19