«Давай я в ліс тихесенько піду». Мережу заполонили меми та фотожаби з висловлюванням Трухіна з місця ДТП (фото)

1 лютого журналісти УП опублікували відео поліцейського з місця ДТП за участі Трухіна. Нардеп намагався відкупитися та залишити місце події. Користувачі соцмереж почали створювати меми та фотожаби зі слів Трухіна, а одна фраза навіть стала культовою.

Слідчі та правоохоронці кажуть, що за кермом був Трухін, хоч він це і заперечує. Користувачі соцмереж пожартували про те, як керує автомобілем нардеп. Вони зазначили, що серед знайомих політиків Трухіна навряд чи знайдеться той, хто захотів би, аби він його підвіз.

Не оминули увагою і те, що на відео на нардеп говорить про травмовану людину.

«Ось цей чоловік, який ледве рухається, — це мій кент. З ним проблем не буде», — каже Трухін.

Користувачі соцмереж жартують, що не хотіли б мати такого друга, як народний депутат.

А вислів, де нардеп пропонує поліцейському хабар і каже «Давай я в ліс тихесенько піду», вже став культовим у соцмережах. Користувачі навіть створили для нардепа перепустку «в ліс» в додатку «Дія».

Мем з такою фразою з’явився на фото з «нормандською четвіркою», де нібито її каже Зеленський. Крім того, вислів використали для жарту про програму «Велике будівництво».

 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Посадити не можна випустити». Соцмережі переповнили меми про обрання запобіжного заходу Порошенку (фото)