Депутат від «Слуги» назвав коронавірус змовою корпорацій для «економічного переподілу»

«Слуга народу» Юрій Камельчук вважає, що пандемія коронавірусу — це світова змова корпорацій для світового «економічного переподілу». Про це він розповів в ефірі телеканалу Рада.

«Придуманий метод діагностики через певні тести в усьому світі, які закуповуються в окремих компаніях. І ми до кінця не знаємо їхні складники. Є підозра вже не тільки в Україні, а і в усьому світі, що у цих тестах можуть міститися певні речовини, що реагують на те, що присутнє в людському організмі, а потім показує COVID-19», — каже депутат.

За його словами, спочатку він і сам не вірив у такі теорії, але його переконав приклад його ж знайомих. «Вони спочатку робили тест — є COVID-19. А потім проходить декілька днів, роблять ще один тест — і вже здорові», — дивується депутат.

Народний обранець вже думає над тим, щоб «хтось провів розслідування» з цього приводу. «Я подумаю як це можна ініціювати, щоб перевірити вміст усіх діагностичних матеріалів цих ПЛР-тестів які сьогодні показують одне, а через три-чотири дні — показують, що людина здорова. Де логіка?», — додає Камельчук.

Також «слуга народу» розповів про «економічний переподіл». На думку Камельчука, є певні вимоги міжнародних фінансових корпорацій, які начебто працюють у зв’язці з фармкомпаніями. Вимоги полягають у тому, аби «опустити максимально рівень життя людей цілих країн, компенсуючи їм час від часу якусь допомогу — півмільярда, один і два мільярди».

«У короткостроковій перспективі це виглядає [нормально] — ну так, дали допомогу. А довгостроково ми бідніємо, бідніють цілі окремі країни. А ті хто мають більшу «жирову прослоєчку», ті й виживають», — закінчив свою думку Камельчук.

 

“Слуга народу” Юрій Камельчук вважає пандемію коронавірусу змовою для економічного перерозподілу світу Сьогодні в ефірі телеканалу “Рада” депутат монобільшості продемонстрував просто чудеса обізнаності в ідеях ковід-дисидентсва: ― пандемія ― це змова фінансових корпорацій та фармацевтичних компаній; ― вона потрібна для світового економічного перерозподілу; ― статистиці не варто довіряти, тести не надійні; ― в Італії та усьому світі (зі слів його родичів) не було масштабної пандемії, це все картинка; ― наступної весни мають полетіти голови тих, хто затіяв цю масштабну аферу. Не знаю наскільки популярні такі ідеї серед фракції “слуг”, але мені стало реально страшно за нашу країну. Ми опинилися на порозі другої хвилі коронавірусу з пустим Фондом і представниками влади, що вірять в теорії змови.

Posted by Олексій Гончаренко on Friday, September 4, 2020

Раніше спікер Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, скільки нардепів захворіли на COVID-19. А Юлія Тимошенко, що перебувала у важкому стані, розповіла, що вже пройшла кризу.