Деякі підрозділи Третьої штурмової були у повному оточенні в Авдіївці — відео рейдів

Певний час деякі підрозділи Третьої штурмової бригади в Авдіївці Донецької області перебували в повному оточенні, але їм вдалося прорватися.

Про це повідомили у Третій штурмовій бригаді.

«Унікальні кадри з нічних рейдів Третьої штурмової в Авдіївці. Бійці проривалися крізь бойові порядки ворога на захоплені противником ділянки міста. На кадрах з ПНБ — бій у дачному кооперативі, щільний контакт і вогонь на повну. Завдання, яке виконували бійці 4-ї роти 1–го штурмового батальйону бригади», — йдеться у повідомленні.

Вихід ЗСУ з Авдіївки

Нагадаємо, що 17 лютого головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський ухвалив рішення про виведення українських військ з Авдіївки. Він пояснив, що керувався необхідністю зберегти життя українських воїнів. 

Командувач Таврійського напрямку генерал Олександр Тарнавський повідомив, що під час відходу з Авдіївки «деяка кількість» українських захисників потрапила в російський полон.

Російські війська намагалися захопити Авдіївку з 2014 року, коли росія, розвʼязавши війну проти України, окупувала Крим і частини Донецької та Луганської областей.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Сили оборони зірвали наступ окупантів на Запорізькому напрямку (відео)